Apostek Software Interview Questions and Answers



1. What is Normalization ?

Answer : Normalization is the process of reorganizing data in a database...



2. What is Queue in Data Structure ?

Answer : A queue is a container of objects (a linear collection) that are inserted...



3. What is Stack in Data Structure ?

Answer : A stack is a container of objects that are performed...



4. What is indexing in database ?

Answer : Indexing is the One of the ways that will optimize the database searching...



5. Difference between 32 bit and 64 bit architecture ?

Answer : 32-bit architecture is based on registers, address...



6. Difference between Stack and Heap ?

Answer : Stack has very fast to access...



7. Why Some Application on Windows Platform is Working Very Slowly ?

Answer : There are various errors in windows platform they are...



8. What are cookies ?

Answer : Cookies are messages that web servers pass to web browser...



9. What is Linkedlist Data Structures with Example ?

Answer : A linked list is a sequence of data structures, which are connected...



10. Sorting an Array Using Bubble Sort in C ?

Answer : Comparing each pair of adjacent elements and swaps them if they are out of order...



11. Quicksort in C ?

Answer : Quicksort is a Divide and Conquer algorithm...



UP NEXT IN Apostek Software



Resume Sample for Apostek Software Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Apostek Software Company => Click Here

Interview Dress Code for Apostek Software Company => Click Here

HR Interview Questions for Apostek Software Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Apostek Software Company => Click Here

How to apply for Apostek Software Company => Click Here


Related Searches to Apostek Software Interview Questions and Answers