s

Comodo India Interview Questions and Answers



1. What is Binary Tree in data structures ?

Answer : Binary tree is a special type of data structure...



2. How to detect a cycle in a linked list ?

Answer : A linked list is said to contain a cycle ...



3. What is ISP ?

Answer : An Internet service provider (ISP) is a company...



4. What is Spam ?

Answer : Spam is garbage mail or garbage newsgroup postings...



5. How to detect phishing ?

Answer : There are 5 ways to detect a phishing...



6. What is the difference between static and dynamic IP ?

Answer : Static IP configured by the ISP...



7. What are the layers of OSI ?

Answer : There are seven Layers in Open Systems Interconnection Model...



8. What is blacklist ?

Answer : A blacklist sometimes called blackhole list...



9. What is firewall ?

Answer : A firewall is a piece of hardware or software...



10. What is an SSL and how does it works ?

Answer : SSL (Secure Sockets Layer) is the standard security technology...



11. What is whitelist ?

Answer : A whitelist is a list of e-mail addresses or domain names...



12. What is Cyber Security ?

Answer : Cyber security or information technology security refers to a set of techniques...



13. What is DHCP ?

Answer : DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) is a protocol...



14. What is DND ?

Answer : DND means Do Not Disturb...



15. What is DNS and DNS port number ?

Answer : The Domain Name System (DNS) is the phonebook of the Internet...



16. What is IP ?

Answer : IP stands for Internet Protocol which is the communications protocol...



17. What is Spoofing ?

Answer : Spoofing is that the act of disguising a communication...



18. What is MAC address ?

Answer : A Media Access Control (MAC) address is a 48-bit address stored...



19. What is port and port number ?

Answer : One of the circuit connection point on a front end processor...



20. What is Comodo Antivirus ?

Answer : Comodo Antivirus is the only antivirus solution...



UP NEXT IN Comodo India



Resume Sample for Comodo India Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Comodo India Company => Click Here

Interview Dress Code for Comodo India Company => Click Here

HR Interview Questions for Comodo India Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Comodo India Company => Click Here

How to apply for Comodo India Company => Click Here


Related Searches to Comodo India Interview Questions and Answers