Compro technologies Interview Questions and Answers



1. What is the best way to sort an array of 0s and 1s ?

Answer : Sort an array elements means arrange...



2. How to delete an element in a linked list ?

Answer : To delete a node from linked list....



3. Write a function to get the intersection point of two Linked Lists ?

Answer : Intersection point means end of one linked list is linked..



4. Find number of occurrence of each of the unique characters in a string ?

Answer : In this program an approach using Hashmap....



5. Why do we need garbage collection?

Answer : Java garbage collection is the method by which Java programs ....



6. Java Program to reverse a Linked List ?

Answer : A Linked list contains two things data and the address of the node each node....



7. To find the middle element of a linked list in java ?

Answer : Given a singly linked list, find middle of the linked list...



8. Tell me about yourself ?

Answer : The Answer to this basically sets the starting point...



UP NEXT IN Compro Technologies



Resume Sample for Compro Technologies Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Compro Technologies Company => Click Here

Interview Dress Code for Compro Technologies Company => Click Here

HR Interview Questions for Compro Technologies Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Compro Technologies Company => Click Here

How to apply for Compro Technologies Company => Click Here


Related Searches to Compro technologies Interview Questions and Answers