GeekyAnts Interview Questions and Answers



1. Difference Between Get and Post Method in PHP ?

Answer : GET requests can be cached...



2. How to check if two rectangles intersect or not ?

Answer : The following standard Java coding practices to solve...



3. How to remove duplicates from a sorted linked list ?

Answer : To write a removeDuplicates() function which takes a list sorted...



4. Write a program to reverse a string using stack data structure ?

Answer : Given a string, reverse it using stack...



5. How to find Second largest element in a BST ?

Answer : In an N-ary tree, the second largest value in the given tree to find and return the node...



6. What is N Queen Problem ?

Answer : Let us discuss N Queen problem that can be solved using Backtracking...



7. Write a function to Delete a node from Doubly Linked List ?

Answer : In a single linked list, every node has link to its next node in the sequence...



8. How to create Pagination with PHP ?

Answer : Paging means showing all your fetched results in multiple pages instead of display...



9. DFD for E-Commerce Website

Answer : The System is recognized as a complete system “Fruit Bazaar System...



UP NEXT IN GeekyAnts



Resume Sample for GeekyAnts Company => Click Here

Cover Letter to apply job in GeekyAnts Company => Click Here

Interview Dress Code for GeekyAnts Company => Click Here

HR Interview Questions for GeekyAnts Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for GeekyAnts Company => Click Here

How to apply for GeekyAnts Company => Click Here


Related Searches to GeekyAnts Interview Questions and Answers