MagicBricks Interview Questions and Answers



1. What is Android Activity Lifecycle ?

Answer : An activity represents a single screen with a user interface...



2. Explain fragment lifecycle in android ?

Answer : A Fragment is a piece of an activity which enable more modular...



3. What is MVP architecture in Android ?

Answer : MVP is a design pattern for developers to write their code...



4. Write a C Program in Fibonacci numbers ?

Answer : The Fibonacci sequence is a set of numbers that starts with a 1 or 0...



5. Write a Program to reverse a string using C ?

Answer : This program reverse a string that a user inputs...



6. Write a program to Find Duplicate Elements in Array in C ?

Answer : Array is the collection of similar data type...



7. Finding all substrings of a given number that are divisible by 11.

Answer : Query(l, r) : find if the sub-string between the indices l and r....



8. Tell me about your previous work experience ?

Answer : My years of experience have prepared...



9. Tell me about yourself ?

Answer : I am Veer S/o Mr. Veer Singh from Aligarh...



10. What are your strengths and weaknesses ?

Answer : Things to keep in mind while...



11. Java program to find second largest number in an array ?

Answer : Given an array of integers, our task is to write a program...



12. What is the difference between multicore and multiprocessor ?

Answer : A single CPU or Processor with two or more independent...



13. What is Software Testing Life Cycle(STLC) ?

Answer : Software Testing Life Cycle (STLC) is the testing process...



14. What is Agile testing ?

Answer : Agile testing refers to a software testing practice ...



15. What is SDLC ?

Answer : The Software Development Lifecycle is a systematic process...



UP NEXT IN Magic Bricks



Resume Sample for Magic Bricks Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Magic Bricks Company => Click Here

Interview Dress Code for Magic Bricks Company => Click Here

HR Interview Questions for Magic Bricks Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Magic Bricks Company => Click Here

How to apply for Magic Bricks Company => Click Here


Related Searches to MagicBricks Interview Questions and Answers