Samsung Interview Questions and Answers



1. Delete all occurrences of a given key in a linked list ?

Answer : Given a singly linked list, delete all occurrences...



2. How to Swap two nibbles in a byte ?

Answer : A nibble is a four-bit aggregation, or half an octet...



3. What is pointers in C ?

Answer : In C- Programming pointer is a variable...



4. Write a program to print all permutations of a given string ?

Answer : A permutation, also called an “arrangement number” or “order,”...



5. How to Multiply two polynomials ?

Answer : Given two polynomials represented by two arrays...



6. What are the Minimum Initial Points to Reach Destination ?

Answer : To begin from the upper left corner of a given framework...



7. How to Count number of bits to be flipped to convert A to B ?

Answer : Write the program to count number of bits needed to be flipped...



8. Write a program to reverse a string using stack data structure ?

Answer : Given a string, reverse it using stack...



9. Detect loop in linked list ?

Answer : There are two ways to detect loop...



10. How to Kadane's Algorithm is works ?

Answer : Given a 2D array, find the maximum sum subarray...



UP NEXT IN Samsung



Resume Sample for Samsung Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Samsung Company => Click Here

Interview Dress Code for Samsung Company => Click Here

HR Interview Questions for Samsung Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Samsung Company => Click Here

How to apply for Samsung Company => Click Here


Related Searches to Samsung Interview Questions and Answers