TELiBrahma Interview Questions and Answers



1. Pattern programs in C ?

Answer : Pattern programs in C print various patterns of numbers and stars...



2. How to find LCM of two Numbers in C ?

Answer : The LCM of two numbers a and b is the smallest positive integer that is perfectly divisible...



3. How to check wheather the number is Palindrome or not in C ?

Answer : If we reverse a numbers, the number remains the same it is said to be the palindrome number...



4. How to check a Number is Prime or not in C ?

Answer : A Prime Number can be divided only by 1, or itself...



5. How to write a Fibonacci Series program in C ?

Answer : The Fibonacci sequence is a set of numbers that starts with a 1 or 0, followed by a 1...



6. How to find the Greatest Common Divisor(GCD) in C ?

Answer : GCD(Greatest Common Divisor) of two or more numbers, which are not all zero...



7. How to write a program to reverse a string in C ?

Answer : This program reverses a string that a user inputs...



8. Detect loop in a linked list ?

Answer : There are two ways to detect loop in linked list...



9. What is Polymorphism in Java ?

Answer : Polymorphism in Java is a concept in different ways...



10. What is pure virtual function in C++ ?

Answer : A virtual function will become pure virtual function...



Resume Sample for TELiBrahma Company => Click Here

Cover Letter to apply job in TELiBrahma Company => Click Here

Interview Dress Code for TELiBrahma Company => Click Here

HR Interview Questions for TELiBrahma Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for TELiBrahma Company => Click Here

How to apply for TELiBrahma Company => Click Here


Related Searches to TELiBrahma Interview Questions and Answers