Xansa Interview Questions and Answers



1. I have recorded a test over web application (with IE6.0) in analog mode. But, while running it my test gets failed. Why ?

Answer : Analog mode records depend on screen as well...



2. What is the difference between comp and comp-3 usage ? Explain other COBOL usage ?

Answer : COMP is 2 bytes.COMP-3 is 8 bytes...



3. When you do a START, what will the value of EIBCALEN ?

Answer : Value of Eibcalen=0...



4. What is the use of DSECT parameter in BMS ?

Answer : DSECT is the parameter used for creating a symbolic map...




5. What is an AEY9 abend ?

Answer : The AEY9 abend can occur for the following reasons...





6. What is an AICA abend ?

Answer : A task has been executing for longer than the runaway time...



7. If we hire you, and then another company will offer you more money - what will you do ?

Answer : Salary doesn’t matter how much the company give me...



8. What is Electronic Engineering how to become a good Electronic Engineer ?

Answer : Electronics engineering is a designing order which uses non-direct and dynamic electrical segments...



9. Tell me about yourself ?

Answer : The answer to this basically sets the starting point to the rest of our rest of the interview....




Related Searches to Xansa Interview Questions and Answers