XYZ Interview Questions and Answers



1 . How you came to know about this company ?

Answer : This company is well known core company...



2 . What is Sensex and Nifty ? Difference between these two ?

Answer : People are happy when the Sensex goes up...



3 . Which of the following is a non-metal that remains liquid at room temperature ?

  1. Bromine
  2. Chlorine
  3. Helium
  4. Phosphorus

Answer : 1 . Bromine...



4 . What is your daily routine ?

Answer : Well, I wake up at 4.30 am. After taking bath...



5 .How soon can you travel down to start your Job ?

Answer : Once I receive an appointment order...



6 . How many steels is required in one sqft area ?

Answer : It relies on the height of the building...



7 . What is Vendor Reconciliation and how is it done ?

Answer : Vendor reconciliation means statement showing difference of Company...


8 . Difference between temporary change control and deviation ?

Answer : Change Control is a formal system by which qualified representatives of appropriate disciplines...



9 . An acceptance is to offer what is a lighted of match to trains of gun powder ? explain with relevant cases ?

Answer : The Gunpowder = offer and lighted match stick = Acceptance...




Related Searches to XYZ interview questions and answers