Zoho Interview Process | Zoho Interview Process for Freshers



181. When the integer n is divided by 8, the remainder is 3. What is the remainder if 6n is divided by 8 ?

A. 0

B. 2

C. 1

D. 3

Answer : B. 2




182. The sum of three consecutive natural numbers each divisible by 3 is 72. What is the largest among them ?

A. 21

B. 24

C. 27

D. 30

Answer : C. 27




183. A and B are two number when divided by 7 leaves a remainder 3 and 5. What will be the remainder when A-B is divided by 7 ?

A. 4

B. 5

C. 6

D. 7

Answer : B. 5




184. If the number 7x86038 is exactly divisible by 11, then the smallest whole number in place of x ?

A. 1

B. 2

C. 3

D. 4

Answer : C. 3




185. The total number of two-digit positive integer lesser than 100, which are not divisible by 2, 3 and 5 is ?

A. 23

B. 24

C. 25

D. 26

Answer : B. 24...




186. X is a 5 digit number when we subtract the sum of the digits form X, it becomes divisible by _____?

A. 5

B. 1

C. 9

D. 6

Answer : C. 9...



187. Dustin is driving his car at speed of 50 kilometres per hour. He going to Texas which is located 345 kilometres from his starting point. How long will it take him to reach Texas ?

A. 70

B. 71

C. 72

D. 69

Answer : D. 69...




188. The average of three numbers is 77. The first number is twice the second and the second number is twice the third. Find the first number ?

A. 33

B. 66

C. 77

D. 132

E. None of these


Answer : D. 132...




189. A and B are two cars travelling to a destination which is 360 kilometres away. A takes 4 hours to reach the destination. How much time will it take B to reach the destination if the speeds of A and B are in the ratio 9: 12 ?

A. 2.5 hrs

B. 4.5 hrs

C. 3.5 hrs

D. 3 hrs

Answer : D. 3 hrs...




190. 3/7 of the oranges grown are too sour to eat out 3,80,205 oranges that are grown on a farm. The owner has to sell the eatable Orange. How many Oranges can the farm owner sell ?

A. 1,62,945

B. 3,25,890

C. 2,17,260

D. 4,34,520

Answer : C. 2 , 17 , 260...




191. If Shalu buys 6 more apples, his carton will weigh 14.5 kilograms. If the weight of one apple is 250 grams. How many apples did he initially had in his carton ?

A. 58

B. 56

C. 54

D. 52

Answer : D. 52




192. What number is to be subtracted from 0.006898 to make it a perfect square ?

A. 0.000008

B. 0.000007

C. 0.000009

D. 0.000006

Answer : C. 0.000009




193. By what number should be 86700 divided to make it a perfect square ?

A. 3

B. 2

C. 5

D. 4

Answer : A. 3




194. Convert 0.0155 into fractions ?

A. 21/2900

B. 17/2700

C. 23/3500

D. 31/2000

Answer : D. 31/2000




195. A tailor has 37.5 metres of cloth and he has to make 8 pieces out of a metre of cloth. How many pieces can he make out of this cloth ?

A. 320

B. 360

C. 400

D. None of these

Answer : D. None of these



196. Consider the following quotients :
1) 368.39 divided by 17
2) 170.50 divided by 62
3) 875.65 divided by S3

Their correct sequence in decreasing order is :

A. 1, 3, 2

B. 2, 1, 3

C. 2, 3, 1

D. 3, 1, 2

Answer : A. 1, 3, 2




197. Which is the Closest approximation to the product
0.3333 x 0.25 x 0.499 x 0.125 x 24 ?

A. 1/8

B. 3/4

C. 3/8

D. 2/5

Answer : A. 1/8




198. What will come in place of question mark in the following equation ?
54.(?)3 + 543 + 5.43 = 603.26

A. 5

B. 6

C. 8

D. None of these

Answer : C. 8




199. What decimal of an hour is a second ?

A. 0.0025

B. 0.0256

C. 0.0027

D. 0.000126

Answer : C. 0.0027




200. When 0.36 is written in the simplest fractional form, the sum of the numerator and the denominator is :

A. 15

B. 34

C. 114

D. 115

Answer : B. 34




201. A merchant sold an article at 10% loss. If he had sold it Rs 450 more, 8% would have been gained on the cost price. Find the cost price ?

A. Rs 1200

B. Rs 1800

C. Rs 1500

D. Rs 2500

Answer : D. Rs 2500...




202. The profit obtained by selling an article for Rs 480 is twice the loss obtained by selling for Rs 300. What is the cost price of the article ?

A. Rs 400

B. Rs 420

C. Rs 360

D. RS 350

Answer : C. Rs 360...




203. On selling an article for Rs 1020, a merchant loses 15%. For how much price should he sell the article to gain 12% on it ?

A. Rs 1344

B. RS 1400

C. Rs 1200

D. RS 1500

Answer : A. Rs 1344...




204. A sells a camera to B at profit of 20% and B sells it to C at a profit of 25%. If C pays Rs 450, what price did A pay for the camera ?

A. Rs 300

B. Rs 350

C. Rs 400

D. Rs 450

Answer : A. Rs 300...




205. A watch was sold at a loss of 10%. If it was sold for Rs.140 more, there would have been a gain of 4%. What is the cost price ?

A. Rs 1000

B. Rs 1140

C. Rs 860

D. Rs 760

Answer : A. Rs 1000...




206. A dishonest dealer professes to sell his goods at Cost Price but still gets 20% profit by using a false weight. What weight does he substitute for a kilogram ?

A. 855 1/2 grams

B. 833 1/3 grams

C. 833 1/2 grams

D. 875 2/7 grams

Answer : B. 833 1/3 grams...



207. A trader bought a car at 20% discount on its original price. He sold it at a 40% increase on the price he bought it. What percent of profit did he make on the original price ?

A. 10 %

B. 11 %

C. 12 %

D. 15 %

Answer : C. 12 %...




208. The C.P of 15 books is equal to the S.P of 18 books. Find the gain% or loss% ?

A. 16 2/3 % loss

B. 100/3 % loss

C. 50/3 % loss

D. 100/3 % loss

Answer : A. 16 2/3 % loss...




209. The cost price of 13 articles is equal to the selling price of 11 articles. Find the profit percent ?

A. 15 5/15%

B. 18 2/11 %

C. 6 2/3%

D. 30%

Answer : B. 18 2/11 %...




210. A reduction of 20% in the price of salt enables a lady to obtain 10kgs more for Rs.100, find the original price per kg ?

A. 2 3/2

B. 2 2/3

C. 2.5

D. 3

Answer : C. 2.5...




UP NEXT IN ZOHO



Resume Sample for Zoho Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Zoho Company => Click Here

Interview Dress Code for Zoho Company => Click Here

HR Interview Questions for Zoho Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Zoho Company => Click Here

How to apply for Zoho Company => Click Here


Related Searches to Zoho Interview Process