Zoho Interview Questions




31. Statements:
Some bags are hot.
All hots are cakes.
Conclusions:
I. All cakes are bags.
II. Some bags are cakes.

A. Only conclusion I follows.

B. Only conclusion II follows.

C. Neither I nor II follows

D. Both I and II follow.

Answer : B. Only conclusion II follows




32. Statements:
Some children are adults.
Some adults are not old.
Conclusions:
I. Some children are not old.
II. Some children are old.

A. Only conclusion I follows.

B. Only conclusion II follows.

C. Neither I nor II follows

D. Both I and II follow.

Answer : C. Neither I nor II follows...




33. Statements:
Some mobiles are cameras.
Some cameras are calculators.
Conclusions:
I. All calculators are mobiles.
II. All cameras are mobiles.

A. Only conclusion I follows.

B. Only conclusion II follows.

C. Neither I nor II follows

D. Both I and II follow.

Answer : C. Neither I nor II follows




34. Statements:
Some officers are honest.
Reddy is an officer.
Conclusions:
I. Some officers are dishonest.
II. Reddy is honest.
III. Reddy is dishonest.
IV. Officer are usually honest.

A. Only I follows.

B. Only II follows.

C. Either I or II follows

D. Both III and IV follow.

Answer : A. Only I follows




35. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? Do you think

A. they

B. will

C. except our plan

D. without an argument ?

E. No error


Answer : C. except our plan




36. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ?

A. Either Lisa or Karen

B. will always volunteer

C. their valuable

D. time to serve on our board

E. No error


Answer : C. their valuable



37. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ?

A. Professor Lane, our

B. Computer Science teacher, was excited when he had the opportunity to meet

C. Bill Gates, the

D. President of Microsoft, Inc

E. No error

Answer : E. No error




38. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? Pull it out

A. by

B. its plug, not by the

C. cord,” said

D. dad

Answer : D. Dad




39. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? Symptoms of this illness

A. that warrant a doctor visit

B. includes fever,

C. vomiting, and diarrhea, as well as the

D. loss of appetite

E. No error

Answer : B. includes fever,




40. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? The conversation with her

A. mother had a more profound

B. affect on her

C. than

D. she expected.

Answer : B. affect on her



41. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? The

A. President and the

B. Speaker of the House found the

C. Congressional Republicans’ filibusters to be

D. all together specious

Answer : D. all together specious




42. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? They

A. had went to the lake

B. without me

C. by the time

D. I got there,” said Jacques

E. No error

Answer : A. had went to the lake




43. Read the sentence to determine if there is any grammatical error in it. Choose the letter corresponding to the part that contains the error. Ignore the errors of punctuation, if any ? Work

A. as quick

B. as you

C. can but

D. as carefully as possible when you take the test.

Answer : A. as quick




44. From what we have observed in many years Ronak has been performing bad in studies but his mother is still _____.

A. Persisting

B. Optimistic

C. Hopeful

D. Opposite



45. John snow had promised Denarys the Iron Throne, he must honour his oath. Daenerys told John that he cant ____ on it.

A. Renage

B. Backout

C. Renance

D. Renounce



46. Pratima and I had gone out for shopping and she liked a dress but had no money. So I had to ______ her some money.

A. Owe

B. Lend

C. Borrow

D. Give


47. There are only 1400 tigers in India but the situation is very bad they have become ____.

A. Extinguished

B. Extinct

C. Extinction

D. Gone



48. Trump has been in South Korea for the last 2 days, having a serious discussion about ____ of North Korea.

A. Wrath

B. Thing

C. Situation

D. Threat



49. Read the passage and answer the questions.
China’s rising power is based on its remarkable economic success. Shanghai’s overall economy is currently growing at around 13% per year, thus doubling in size every five or six years. Everywhere there are start-ups, innovations, and young entrepreneurs hungry for profits....
Directions to (Q1. to 6):

1. The author’s main objective in writing the passage is to

2. What effect has the World Bank policy had on African nations ?

3. Which of the following cannot be said about structural adjustment ?

4. Why is the author optimistic about Africa’s future ?

5. What advice has the author given the World Bank ?



50. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
He was AMENABLE to the whole situation knowing when it was his mistake.

A. Uncooperative

B. Persuadable

C. Biddable

D. Docile

Answer : A. Uncooperative




51. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
The whole town was in AMITY after the disaster stuck

A. Affection

B. Mercy

C. Malevolence

D. Lenity

Answer : C. Malevolence




52. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
After two months of learning the code he has become much AGILE with the technology.

A. Brisk

B. Bustling

C. Sluggish

D. Nimble

Answer : C. Sluggish



53. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
Her work in the office increased but she had to carry all the STIGMA.

A. Blame

B. Blot

C. Taint

D. Credit

Answer : D. Credit




54. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
I really love that movie since it was very DREADFUL to watch and I like such movies.

A. Pleasant

B. Atrocious

C. Awful

D. Beastly

Answer : A. Pleasant




55. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
No one likes him since he has become the Symbol of NEPOTISM.

A. Discrimination

B. Inclination

C. Fairness

D. Unfairness

Answer : C. Fairness




56. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
We have to work on this section and MITIGATE the changes as soon as possible .

A. Abate

B. Intensify

C. Calm

D. Compose

Answer : B. Intensify




57. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
His RECKLESS has caused us a lot of things, I think we should do something about it .

A. Careless

B. Cautious

C. Hasty

D. Kooky

Answer : B. Cautious




58. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
After all that had happened that day all I could do was to PACIFY the situation .

A. Allay

B. Incite

C. Cool

D. Con

Answer : B. Incite



59. Select the option that is most nearly OPPOSITE in meaning to the given word.
I can PROFLIGATE the matter since no one else will .

A. Abandoned

B. Corrupt

C. Moral

D. Immoral

Answer : C. Moral




60. Every weekend, we put the trash can _______ for garbage collection.

A. up

B. into

C. out

D. at



UP NEXT IN ZOHO



Resume Sample for Zoho Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Zoho Company => Click Here

Interview Dress Code for Zoho Company => Click Here

HR Interview Questions for Zoho Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Zoho Company => Click Here

How to apply for Zoho Company => Click Here


Related Searches to Zoho Interview Questions