Chain Rule - Aptitude Interview Questions and Answers



1. In a dairy farm, 40 cows eat 40 bags of husk in 40 days. In how many days one cow will eat one bag of husk ?

A. 1

B. 1/40

C. 40

D. 80

Answer : C. 40...




2. If 7 spiders make 7 webs in 7 days, then 1 spider will make 1 web in how many days ?

A. 1

B. 7/2

C. 7

D. 49

Answer : C. 7...




3. A garrison of 500 men had provisions for 24 days. However, a reinforcementof 300 men arrived. The food will now last for ?

A. 15 days

B. 16 days

C. 17 1/2 days

D. 18 days

Answer : 15 days...




4. 75 basketballs cost $1,143.75. Find the cost of 26 basketballs ?

A. $ 396.50

B. $ 346.50

C. $ 333.50

D. $ 426.50

Answer : A. $ 396.50...




5. In 36.5 weeks, Miguel raised $2372.50 for cancer research. How much money will he raise 20 weeks ?

A. $1200

B. $1350

C. $1300

D. $1100

Answer : C. $1300...




6. If 30 men can build a wall 56 meters long in 5 days, what length of a similar wall can be built by 40 men in 3 days?

A. 36.5 m

B. 44.8 m

C. 62.3 m

D. 92 m

Answer : B. 44.8 m..




7. In a dairy farm, 20 cows eat 20 bags in 20 days. In how many days one cow will eat one bag of husk ?

A. 10 days

B. 1/10 days

C. 20 days

D. 40 days

Answer : C. 20 days...




8. If 4 men reap 40 acres in 30 days, how many acres will 18 men reap in 12 days?

A. 57 Acres

B. 64 Acres

C. 76 Acres

D. 72 Acres

Answer : D. 72 Acres...




9. A certain number of answer sheets can be checked in 12 days working 5 hours each day by 9 examiners. For how many hours a day should 4 examiners work to check twice the number of answer sheets in 30 days ?

A. 4 hours

B. 8 hours

C. 7 hours

D. 9 hours

Answer : D. 9 hours...





Related Searches to Chain Rule - Aptitude Interview Questions and Answers