Paramatrix Interview Questions and Answers



1. Where you want to see yourself after 5 years ?

Answer : I want see myself as an independent and individual person...



2. Write the program to find Fibonacci series ?

Answer : The Fibonacci sequence is a set of number that starts with a 1 or 0...



3. Tell me about yourself ?

Answer : The answer to this basically sets the starting point to the rest of our interview...



4. How you normalized tables in your projects ?

Answer : Normalization is the process of reorganizing data in a database...



5. What is Stack in Data Structure ?

Answer : A stack is a container of objects that are performed...



6. What is Queue in Data Structure ?

Answer : A queue is a container of objects (a linear collection) that are inserted...



7. What is arrays in Java ?

Answer : In java, an array is used to store collections of data...



8. Difference between c and c++ ?

Answer : C is a structured programming language...



9. What are the main differences between C# & Java core ?

Answer : C# is a general programming language...



10. Write a C program to Star pattern of Pyramid ?

Answer : Pattern programs in C print various patterns of numbers and stars...



11. What is important money or work ?

Answer : Salary doesn't matter how much the company give me...



12. Why you want to change company ?

Answer : They want to know whether you are leaving for good reasons...



13. Reverse a string program in c ?

Answer : This program reverse a string that a user input...



14. Explain Group by clause in sql ?

Answer : The usage of SQL Group By clause is,to divide the rows in a table...



15. Find the non leap year in between 1801 to 1900 ?



16. The sum of two number is twice the difference between two number.if the one number is 10 find the second number ?



17. The difference between 42% of the number and 28% of the same number is 210. Find that number ?



18. Find the Next Number in the given series 8 7 11 12 14 17 17 22 ?



19. The speed of the train is 49kmph crosses the pole in 7 second. Find the distance.



20. C program to find the frequency of characters in a string.

Answer : This program counts the frequency of characters...



UP NEXT IN Paramatrix



Resume Sample for Paramatrix Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Paramatrix Company => Click Here

Interview Dress Code for Paramatrix Company => Click Here

HR Interview Questions for Paramatrix Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Paramatrix Company => Click Here

How to apply for Paramatrix Company => Click Here


Related Searches to Paramatrix Interview Questions and Answers