Yahoo Interview Questions and answers



1. Explain about error handling in php ?

Answer : Error handling is the process of catching errors...



2. How to find out, how a user visited a particular page ?

Answer : We add a counter in that page.....



3. What does the top command display ?

Answer : Top displays the top processes on the system and periodically...



4. What is the error message that you would get if you try to assign "Null" to an integer variable ?

Answer : Error message: cannot convert null to int...



5. What is the difference between shell script and perl ?

Answer : Shell script is platform(OS) only for Unix flavour...



6. Is running apache as a root is a security risk ?

Answer : Yes, running the apache as root...



7. What is the default port for MySQL Server ?

Answer : If you want to check the port...



8. What is mutation testing ?

Answer : mutation comes under white box testing...



9. Describe your classroom's physical appearance ?

Answer : Upon entering my classroom you will find...




Related Searches to yahoo Interview Questions and answers