Zydus Cadila Interview Questions and Answers



1. What is unit operation ?

Answer : In unit operations their is only physical change is occur...



2. What technology used at presentation layer for displaying GUI to SAP user ?

Answer : SAP applications using the classic screen...



3. Why Water and Sodium Titrate is only use for the Calibration of Karl Fischer Titrator ?

Answer : Sodium tartrate dihydrate is the volumetric standard for Karl Fischer titration....



4. Why sodium lamp is used as source of Polarimeter ?

Answer : Sodium (Na) Lamp is used in a polarimeter...



5. What is difference between residue on ignition and sulphated ash ?

Answer : Residue on ignition means the residue that left over on ignition...



6. What is organic chemistry ?

Answer : Organic chemistry is the branch of chemistry...



7. Why we are using polystyrene film for calibration of IR spectroscopy ?

Answer : Polystyrene film is made by the polymer of styrene...



8. What is the difference between Paddle and Basket ? Why we are using Basket or paddle in dissolution ?

Answer : Paddle and baskets are the different type of the apparatus...



9. What is difference between calibration and validation ?

Answer : Calibration is a process that ensures that accuracy...



10 . Why ph is between 0 to 14 ?

Answer : The pH scale is maintained to range from 0-14...



Resume Sample for Zydus Cadila Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Zydus Cadila Company => Click Here

Interview Dress Code for Zydus Cadila Company => Click Here

HR Interview Questions for Zydus Cadila Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Zydus Cadila Company => Click Here

How to apply for Zydus Cadila Company => Click Here

Related Searches to Zydus Cadila Interview Questions and Answers