IBM Interview Questions and Answers - 15 Minutes - Free - Live Webinar

Register

To receive Webinar materials Register here

 

IBM Interview Questions and Answers



1. Dangling Pointer ?

Answer : A dangling pointer is pointing to a memory location...



2. What is Inheritance with example in C++ ?

Answer : Inheritance is one of the key features of Object-oriented programming...



3. Structure in C++ ?

Answer : Structure is a collection of variables of different data types...



4. Print Pyramid Triangle in C++ ?

Answer : To print pyramid triangle in C++, we have use two for loop...



5. Inorder Tree Traversal without recursion and without stack ?

Answer : To traverse the tree using Morris Traversal...



6. Describe in detail something negative about yourself ?

Answer : In my last position, I wasn't able to develop my public-speaking skills...



7. Inform me concerning yourself ?

Answer : I am Veer S/o Mr. Veer Singh from Aligarh...



8. Where do you see yourself in 5 years ?

Answer : I want to see myself as an independent and individual person...



9. Are you willing to travel ?

Answer : “I’m really happy to say I would be like to travelling, I’ll admit...



10. Do you have any Experience ?

Answer : My years of experience have prepared me well for this position...



11. Give me an example of when you had to lie ?

Answer : A good lie, there are plenty. mostly a good lie occurs...



12. How do you lead the team ?

Answer : The best leaders step aside and to allow...



13. How would you handle a troublesome representative ?

Answer : Once you're aware that your client-customer...



14. Lazy writer in Memory ?

Answer : Lazy write is an effect caused by the use of a write-back cache...



15. What is DITA ?

Answer : Darwin Information Typing Architecture (DITA) is the most ideal approach...



16. Preemptive Scheduling ?

Answer : The currently running process may be interrupted...



17. What is GUI Testing ?

Answer : It is the process of ensure to proper functionality of the graphical user interface...



UP NEXT IN IBM



Resume Sample for IBM Company => Click Here

Cover Letter to apply job in IBM Company => Click Here

Interview Dress Code for IBM Company => Click Here

HR Interview Questions for IBM Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for IBM Company => Click Here

How to apply for IBM Company => Click Here


Related Searches to IBM Interview Questions and Answers