Infrrd Interview Questions and Answers



1. C Program To Check Strings are Anagram or not ?

Answer : Anagram are the words with same characters in jumbled form...



2. How to Solve a Magic Square ?

Answer : A magic square is a square array of numbers...



3. How to find Minimum Distance between two Numbers ?

Answer : Using two loops to find the minimum distance...



4. Swapping of Two Numbers in C ?

Answer : To swap we need to declare a third variable...



5. Find Largest number from set of given numbers ?

Answer : Find number of digits in the largest number. Let us assume number of digits be n...



6. How to Copy One Array to Another in Java ?

Answer : Java provides inbuilt methods to copy array...



7. How to Count Occurrence of a given Character in a String in Java ?

Answer : The number of occurrences of each character to be count...



8. Design Patterns in Java where input n=4, output like
1
2 3
4 5 6
7 8 9 10 ?

Answer : Pattern is an underlying structure that organizes surfaces...



9. How to find next greater element for every element in an array ?

Answer : In an array, to display the Next Greater Element (NGE)...



UP NEXT IN Infrrd



Resume Sample for Infrrd Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Infrrd Company => Click Here

Interview Dress Code for Infrrd Company => Click Here

HR Interview Questions for Infrrd Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Infrrd Company => Click Here

How to apply for Infrrd Company => Click Here


Related Searches to Infrrd Interview Questions and Answers