Zycus Infotech interview questions and answers



1. What is the output ?

main () 
             {
             char *p1="Name"; 
             char *p2; 
             p2=(char *)malloc(20); 
             while(*p2++=*p1++); 
             printf("%s\n",p2); 
             } 
Answer : NULL...



2. Write 3 main test cases for excel sheet ?

Answer : Click on Start - Program file - MS Office...



3. Write 3 test cases on railway reservation system ?

Answer : Verify there is a train available...



4. Write the test cases on ATM for security purpose ?

Answer : Verify the ATM card insertion...



5. Write 3 test cases on MS-WORD ?

Answer : Check whether there is MS office in the system...



6. What is class/object diagram ?

Answer : A class is an entity that determines how an object...



7. Write the test cases on prime number with result ?

Answer : Let the prime no be "n"...



8. Write a function that takes an integer array as an input and find the largest number in the array. You can not sort array or use any API or searching needs ?

Answer : #include...



9. IN City A population is 68000, which decreasing at a rate of 80 per year and City B having population 42000 increasing at a rate of 120 per Year. In how many years both the cities will have same population ?

Answer : 130...



Resume Sample for Zycus Infotech Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Zycus Infotech Company => Click Here

Interview Dress Code for Zycus Infotech Company => Click Here

HR Interview Questions for Zycus Infotech Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Zycus Infotech Company => Click Here

How to apply for Zycus Infotech Company => Click Here

Related Searches to zycus Infotech interview questions and answers