Craterzone Interview Questions and Answers



1. How to check if a number is palindrome or not ?

Answer : If we reverse a numbers, the number remains the same...



2. How to find two element whose sum is closet to zero ?

Answer : Element whose sum is closet to zero is also called minimum absolute sum pair...



3. What is Memory Management in OS ?

Answer : Memory management is the process of controlling and coordinating computer memory...



4. How to use React.js Component Lifecycle Methods ?

Answer : The component Life Cycle has different types of Methods...



5. How to find the Longest Palindrome String in Java ?

Answer : A palindrome is a word, phrase, number, or other sequence of characters...



6. Difference Between static and dynamic binding in Java ?

Answer : Events occur at compile time....



7. How to decode URL content in Java ?

Answer : The task to the reverse of URL encoding and distinct from URL parser is called Url Decoding...



8. What is Linear Sort in Java ?

Answer : One of the simplest Sorting techniques is a linear sort...



Resume Sample for Craterzone Company => Click Here

Cover Letter to apply job in Craterzone Company => Click Here

Interview Dress Code for Craterzone Company => Click Here

HR Interview Questions for Craterzone Company => Click Here

Interview Preparation - Technology wise for Craterzone Company => Click Here

How to apply for Craterzone Company => Click Here


Related Searches to Craterzone Interview Questions and Answers